Totalentreprenad

KVALITET, KUNSKAP, SERVICE OCH GARANTI

Från stomme till färdigt ytskikt

Idag efterfrågas allt fler funktionslösningar där vi får hela ansvaret för entreprenaden – från betongstomme till det färdigt ytskikt.
För många är en lite mer omfattande ombyggnation ett nästan övermäktigt projekt.

Fördelar med totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att en och samma entreprenör ansvarar för både projektering och arbetsutförandet i ett byggnadsprojekt.

En enda entreprenör tar hand om hela projektet. Vi tar därmed ansvar för att anlita elektriker, VVS-installatörer och snickare och ska även se till att alla bygghandlingar och ritningar utförs på ett korrekt sätt. I vissa fall kan vi själva stå för all arbetskraft och ibland anlitar vi underleverantörer. Slutsatsen är att med en totalentreprenad via NOAK sköter vi allt, och du som konsument behöver egentligen inte lyfta ett finger.

Vi hjälper dig gärna genom att gå in som ansvariga för hela din byggnation. 

Totalentreprenad badrum

Vi anlitas allt oftare som totalleverantörer för att göra om badrum. En totalentreprenad för ditt badrum innebär att vi på NOAK tar på oss hela ansvaret, allt från installation av tätskikt, montering av kakel, måleri, el, VVS etc. Det absolut enklaste alternativet för dig som kund!

Vill du veta mer om vad vi kan göra just för dig?

NOAK är din kompletta samarbetspartner och genom totalentreprenad hjälper vi dig hela vägen, från första idé till färdigställande. Vi har bra samarbete med certifierade rörmokare och elektriker som gör att vi kan garantera dig ett noggrant och väl genomfört arbete. Har du fler frågor om oss eller om totalentreprenad i allmänhet?  Välkommen att skicka oss ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort

LEVERANTÖRER